Meta Verhuizingen ruim 50 jaar jong!

Dat betekent vijfig jaar ervaring, gedrevenheid en gericht op de toekomst.
Meta Verhuizingen is in 1960 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Zuidoost-Nederland.
Meta Verhuizingen is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekent zijn in hun eigen regio.
Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein. En door het netwerk van Top Movers, kunnen wij voordeliger tarieven
hanteren. Meta Verhuizingen beschikt over diverse certificeringen en is altijd op zoek naar goede oplossingen binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is een extra waarborg voor een optimale en verantwoorde dienstverlening! Of het nu gaat om een eenvoudige inboedelverhuizing of een ingewikkelde bedrijfsverplaatsing.
Al in een vroeg stadium kunt u gebruik maken van onze kennis, advies en begeleiding want wat we voor u doen, doen we met uiterste zorg, vakkennis en efficiency. Uw verhuizing is altijd goed geregeld met Meta Verhuizingen!

Nu bij Meta Verhuizingen. Zeer goede staat gebruikte verhuisdoos voor maar € 1,- per stuk. ...
>> Lees verder

 

> HOME