• “Uw verhuizing prettig
    geregeld met Meta Verhuizingen!”

Meta TopMovers is aangesloten bij Erkende Verhuizers

erkende verhuizersMeta TopMovers is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit betekent dat Meta TopMovers aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Zo weet u zeker dat uw verhuizing in betrouwbare handen is.

Verhuizen met een Erkende Verhuizer biedt een aantal belangrijke voordelen: 

BulletpointGarantiecertificaat Erkende Verhuizers

Dankzij het Erkende Verhuizers Certificaat kunt u rekenen op een aantal belangrijke garanties:

Bulletpoint 1. Uitgebreide verhuisverzekering

Als extra zekerheid wordt voor uw verhuizing uw inboedel verzekerd tot een bedrag van €100.000. Mocht er onverhoopt toch een ongelukje gebeuren, dan is uw kostbare inboedel verzekerd tegen materiële schade of verlies. De inboedel is verzekerd op basis van nieuwwaarde.

Bulletpoint 2. Verhuisgarantie

Mocht een Erkende Verhuizer failliet gaan of in surseance van betaling verkeren, dan zorgt de Organisatie voor Erkende Verhuizers ervoor dat een andere Erkende Verhuizer uw verhuizing alsnog uitvoert. Dubbele zekerheid dus!

Bulletpoint 3. Geschillencommissie

Wanneer u, ondanks alle zorgvuldigheid van Meta TopMovers, toch een klacht heeft over de uitvoering van uw verhuizing en u komt er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. De Organisatie voor Erkende Verhuizers staat garant voor nakoming van de uitspraak van de Geschillencommissie Verhuizen.

Bulletpoint Vakopleidingen Verhuiscollege

Als u gaat verhuizen breekt er een drukke periode aan. Al uw bezittingen uit handen geven, is dan niet altijd makkelijk. Maar onze verhuizers gaan discreet om met uw spullen en zullen altijd hun best doen om er ook nog een leuke dag van te maken. Dankzij opleidingen zijn al onze verhuizers goed getraind in communicatie en alle andere facetten van het verhuizen.

  • BulletpointRuim 50 jaar ervaring
  • BulletpointErkende Verhuizers
  • BulletpointZekerheid & Garantie
  • BulletpointHoge klantwaardering